Mannheim sallandi !!!
30 Nisan Cuma Günü. Rüya Dügün salounda Düzenlenen,Zim zim halay partisinde Gencler Halay ve Sanatci Intizar´la costular,
Zim zim halaya kapilarini acan Rüya dügün salonu
coguglugu genclerden olusan yakasik 500 kisinin katildigi ,Gecede Gencler ,halay ve sanatci Intizar´la costular,aksam saatlerinde baslayan ,eglenceye canli orkestra ve dj esliginde .gecenin gec saatlerne kadar bol bol ,halay cektiler,Gecede sahne alan Intizar
Canli performansi ile Gencleri costurdu,
Santci ,gerek eski gerekse yeni albümünden sarkilar seslendirerek,sevenlerini büyüledi
bunun yani sira özel isteklerde yer veren sanatci sevenlerini kirmayarak ardindan sahnede azda olsa canli baglama
Show yapti.
Gecede Intizar´a internetteki ´Fanclub´ üyeleri adina
Fan club Yöneticisi: Göcebe tarafindan,kendisine Ödül Taktim edildi.
Konser sonrasi ,sevenleri ile Kuliste resim cektiran Intizar,
Düzenlenen geceden cok memnun kaldigini, ve Avrupadaki Genclerin Vatan hasretini azda olsa dindirmenin sevinci yasadigini ifade etti.,
ayrica Son Zamanlarda Avrupa konserlerindeki
Cikan olaylar yüzünden, Kendisnin suclu gösterilmesinden dolayi cok üzgün oldugunu, ve insanlarin etki altinda kaldigini belirtti,
Bunun yani sira düzenlelen bu gece icin de ,kendisnin geceeye katilmayacagi konusunda cikan yalan haberlerede ayrica cok kizan
Intizar söyle devam etti sözlerine....
´´Benim icin yer, mekan, ve kac kisi olamsi önemli degil, Ben 5 kisi icinde sarkilarimi okur sahenmi tamamlarim, diyrek sözlerini bitirdi.´´
Bu organizeyi Düzenleyen, Zim zim Haylay´a ve ekibine basta
Zülal KURT Hanimefendiye Bizi tercih ettigi icin Tesekkür ederken
Bu güzel geceye Samimiyeti ve Sarkilariyla Renk katan Sanatcimiz
Intizar´a da tesekkür ederiz.
Rüya Dügün salonu
Reportaj: Ilyas Ceylan& Göcebe / Sindelfingen
Uploaded with ImageShack.us
30 Nisan Cuma Günü. Rüya Dügün salounda Düzenlenen,Zim zim halay partisinde Gencler Halay ve Sanatci Intizar´la costular,
Zim zim halaya kapilarini acan Rüya dügün salonu
coguglugu genclerden olusan yakasik 500 kisinin katildigi ,Gecede Gencler ,halay ve sanatci Intizar´la costular,aksam saatlerinde baslayan ,eglenceye canli orkestra ve dj esliginde .gecenin gec saatlerne kadar bol bol ,halay cektiler,Gecede sahne alan Intizar
Canli performansi ile Gencleri costurdu,
Santci ,gerek eski gerekse yeni albümünden sarkilar seslendirerek,sevenlerini büyüledi
bunun yani sira özel isteklerde yer veren sanatci sevenlerini kirmayarak ardindan sahnede azda olsa canli baglama
Show yapti.
Gecede Intizar´a internetteki ´Fanclub´ üyeleri adina
Fan club Yöneticisi: Göcebe tarafindan,kendisine Ödül Taktim edildi.
Konser sonrasi ,sevenleri ile Kuliste resim cektiran Intizar,
Düzenlenen geceden cok memnun kaldigini, ve Avrupadaki Genclerin Vatan hasretini azda olsa dindirmenin sevinci yasadigini ifade etti.,
ayrica Son Zamanlarda Avrupa konserlerindeki
Cikan olaylar yüzünden, Kendisnin suclu gösterilmesinden dolayi cok üzgün oldugunu, ve insanlarin etki altinda kaldigini belirtti,
Bunun yani sira düzenlelen bu gece icin de ,kendisnin geceeye katilmayacagi konusunda cikan yalan haberlerede ayrica cok kizan
Intizar söyle devam etti sözlerine....
´´Benim icin yer, mekan, ve kac kisi olamsi önemli degil, Ben 5 kisi icinde sarkilarimi okur sahenmi tamamlarim, diyrek sözlerini bitirdi.´´
Bu organizeyi Düzenleyen, Zim zim Haylay´a ve ekibine basta
Zülal KURT Hanimefendiye Bizi tercih ettigi icin Tesekkür ederken
Bu güzel geceye Samimiyeti ve Sarkilariyla Renk katan Sanatcimiz
Intizar´a da tesekkür ederiz.
Rüya Dügün salonu
Reportaj: Ilyas Ceylan& Göcebe / Sindelfingen
Uploaded with ImageShack.us