Hülya Avşar'ın programına konuk olan İntizar, özel hayatıyla ilgili ilk kez konuştu. Günaydın'da yer alan habere göre, Avşar'ın yazdığı şarkılardaki gibi bir aşk yaşayıp yaşamadığıyla ilgili sorusuna İntizar, şu cevabı verdi: "Şarkılarımda tamamıyla yaşadığım şeyleri anlatıyorum. Ben sevince köpek gibi seviyorum. Köpeğim gözümün içine bakarken 'Vay be ben de böyle seviyorum' diyorum."
Bu sözler, bir çok dizi müziğine de imza atan ve şarkıları dillerde dolaşan İntizar'a ait.
Hülya Avşar'ın Habertürk'teki programına konuk olan İntizar, çok fazla ekranlarda olmamasına karşın şarkılarının nasıl dilden dile dolaştığı sorusuna yanıt verdi.
"Oturup da hesap kitap yapmıyorum ben şarkı yazarken. Hani 'Ne desem de slogan olsa, ne desem de dilden dile dolaşsa' diye. Kendimi toprak gibi görüyorum. Eşiyorum kendimi" diye konuşan İntizar, yazdığı şarkılardaki gibi bir aşk yaşayıp yaşamadığı ile ilgili soruya da "Tamamiyle yaşadığım şeylerden. Ben sevince köpek gibi seviyorum" dedi.
Evinde bir köpek beslediğini belirten İntizar, şöyle devam etti: "Aynen öyle, köpek gibi seviyorum... Köpeğime bakıyorum ben diyorum ki 'Vay be ben de böyle seviyorum'. Gözümün içine bakıyor" şeklinde konuştu.
İntizar, bir de iddialı laf ederek "Karşı tarafın aslında, benim verdiğim bütün anlamları çektiğimde, şu masadan hiçbir fark yok. O anlamları ben çekmiyorum aslında o çekiyor. Kendinin bir masa ya da sandalye olduğunu o bana hatırlatıyor" ifadesini kullandı.